copy-obscurus-logo1.jpg

O V E R   O N S

D E   O R G A N I S A T O R E N

W AM

Obscurus wordt georganiseerd door Wouter Apner en Anne-Marieke Apner-Meij. Samen en los van elkaar hebben zij vanaf 1994 ruim 40 keer een complex levend rollenspel georganiseerd, in een enkel geval met een co-auteur of in opdracht van een andere partij of een vereniging. Een paar honderd mensen hebben inmiddels in de rollenspellen meegespeeld.

Daarnaast hebben Wouter en Anne-Marieke vier romans en acht prentenboekjes uitgegeven. Ga naar www.apnermeij.nl voor alle uitgaven.

Wouter Apner
Wouter is grafisch vormgever, illustrator en schrijver. Hij heeft een eigen bedrijf: Apner Ontwerpbureau. Wouter organiseert al sinds 1994 levend rollenspel. Hij heeft ongeveer 15 evenementen Barbaria gedraaid en 3 Hannah’s avonden. In 2008 en 2009 zat hij in het Centrale Spelleidingsteam (CS) van Vortex Adventures, indertijd de grootste rollenspelorganisatie van Nederland (200 tot 500 spelers per evenement). Ook is hij bij spelletjesfanaten bekend van het bordspel Land van Zoor. Daarnaast heeft hij sinds 1991 vele tafelrollenspellen georganiseerd en gespeeld.

Anne-Marieke Apner-Meij
Anne-Marieke is harpiste, projectmanager en schrijver.
Ze heeft conservatorium harp gedaan en psychologie gestudeerd (universitair). Daarnaast heeft Anne-Marieke professionele theaterervaring o.a. bij Jeugdtheatergezelschap het Filiaal. Ze heeft zo’n beetje in alle schouwburgen van Nederland en België opgetreden.
Tegenwoordig werkt Anne-Marieke parttime als Projectmanager bij de Universiteit Utrecht (o.a. op gebied van onderwijs en ICT projecten). Die ervaring komt goed van pas bij het organiseren van complexe evenementen.
Anne-Marieke doet aan tafelrollenspel sinds 2000 en aan levend rollenspel sinds 2002. Haar voorkeur gaat uit naar historische settings met een hoog gehalte aan drama en realisme.

 

C O N T A C T G E G E V E N S

De Wingerd 16
3951 XK Maarn
obscurusnl@gmail.com
KvK 22036558

De 06-nummers van de organisatie staan in de eventuele mailwisseling met deelnemers.

Obscurus heeft een besloten groep op Facebook. Ben je een deelnemer aan Obscurus? Stuur ons een vriendschapsverzoek via Facebook en we melden je aan voor deze groep.

Advertenties